Şehit Turan Kurt Ortaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08:50 / 15:30
Isınma: Kalorifer ( Katı Yakıtlı )
Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı LGS de 23 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Atletizm Takımı Masa Tenisi Takımı Kız Voleybol Takımı Erkek Futsal Takımı
Bilimsel Etkinlikler: Artık Olmasın Ömrü Uzatsın TÜBİTAk 2204-B Gıda Koruyucu Tablet TÜBİTAK 2204-B Dersmatik TÜBİTAK 2204-B
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: An Adventurous Journey to English eTwinning Projesi yürütülmektedir. Ayrıca okulumuz Erasmus Plus Konsorsiyum üyesi olarak okul eğitimi projesine dahildir.
Kontenjan Bilgileri: 504 Öğrenci

WEB - https://sehitturankurt.meb.k12.tr

Adres - Sakarya Mah. İvrindi Balıkesir

Adres - Sakarya Mah. İvrindi Balıkesir

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde bulunmakta ve il merkezine 40 Km uzaklıktadır.